search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:36
MENU CLOSE

Σε δύσκολη θέση ο Υπουργός Μ. Βορίδης λόγω της… κάνναβης

05.06.2020 06:23
voridis.jpg

 

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει βρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης λόγω της κάνναβης, έστω και αν αυτή είναι βιομηχανική.

Ο υπουργός δεν μπορεί να κρύψει την αντίθεσή του με την κεντρική κυβερνητική γραμμή που είναι η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης: Στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή έριξε το μπαλάκι στην κεντρική κυβέρνηση, λέγοντας πως αποτελεί «επιλογή της» η καλλιέργεια της κάνναβης.

Πρόσθεσε δε, πως η επιλογή είναι ανεξάρτητη «από τα αισθήματα που έχει κανείς γι’ αυτό».

Είναι προφανές πως η  κυβερνητική πολιτική στον συγκεκριμένο τομέα είναι «δύσκολη» για το εκλογικό κοινό του υπουργού που είναι αμιγώς δεξιό.

Όπως γράφει η Καθημερινή η σχετική υπογραφή του κάνει –έστω και ελεγχόμενη– ζημιά. Τούτο δεν ξέφυγε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνούς, ο οποίος τον κατηγόρησε για καθυστερήσεις και λάθος μηνύματα στους επενδυτές, αποδίδοντας τη στάση αυτή σε «κραυγαλέα ιδεοληψία», λέγοντας πως αποτελεί απότοκο των «εμμονών του ακροατηρίου σας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34