search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Στη θέση της η εντυπωσιακή πεζογέφυρα στην Ποσειδώνος – Κλειστή μέχρι το βράδυ η λεωφόρος (Photos/Video)

06.06.2020 10:29
Στη θέση της η εντυπωσιακή πεζογέφυρα στην Ποσειδώνος – Κλειστή μέχρι το βράδυ η λεωφόρος (Photos/Video) - Media Gallery

 

Τοποθετήθηκε στη θέση της η εντυπωσιακή, μεταλλική πεζογέφυρα στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Καλαμακίου, στον Άλιμο.

Με μία συντονισμένη επιχείρηση το πρωί του Σαββάτου το κατάστρωμα της γέφυρας, επί του οποίου τις τελευταίες εβδομάδες ολοκληρώνονταν οι εργασίες σε μία εκ των τριών λωρίδων του ρεύματος καθόδου της Ποσειδώνος, τοποθετήθηκε στα τσιμεντένια βάθρα. Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να δουν και να απαθανατίσουν το εντυπωσιακό θέαμα.

 

 

Η λεωφόρος Ποσειδώνος θα παραμείνει κλειστή μέχρι το βράδυ, ενώ παράλληλα έχουν τεθεί σε ισχύ αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές και τραμ, ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Συγκεκριμένα, από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, είναι κλειστή η Λεωφ. Ποσειδώνος από την οδό Κανάρη μέχρι και τη Λεωφόρο Καλαμακίου, καθώς και η Λεωφ. Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη Λεωφ. Ποσειδώνος. Η τροχαία κάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, ενώ έχουν τροποποιηθεί και τα δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς που διέρχονται από τη Λεωφ. Ποσειδώνος (λεωφορεία, τραμ κλπ.).

– Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων, απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

– Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων είναι δυσχερής. Οι οδηγοί προτρέπονται να αποφεύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

– Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

-Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών) υπάρχουν δυνάμεις της τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:01