search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:52
MENU CLOSE

Σαρωτικοί έλεγχοι στις επιχειρήσεις: «Έβρεξε» πρόστιμα για μάσκες

06.06.2020 16:48
Σαρωτικοί έλεγχοι στις επιχειρήσεις: «Έβρεξε» πρόστιμα για μάσκες - Media

 

Σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή των μέτρων για τη σταδιακή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιεί η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και το υφυπουργείου πολιτικής προστασίας.

Συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή,  μικτά κλιμάκια ελέγχου από Επιθεωρητές- Ελεγκτές και Αστυνομικούς διενήργησαν, κατά τις βραδινές ώρες, ελέγχους ορθής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού, σε ΚΥΕ που δραστηριοποιούνται στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πατρέων. Συνολικά ελέγχθηκαν περισσότερες από 55 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 3.000€ για παραβάσεις όπως η μη χρήση μάσκας προστασίας από το προσωπικό.

Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, στο σύνολο της επικράτειας, σε συνεργασία και με τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας και του Σ.ΕΠ.Ε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42