search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:23
MENU CLOSE

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια της 27χρονης που πέθανε μετά τον τοκετό

06.06.2020 18:24
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια της 27χρονης που πέθανε μετά τον τοκετό - Media

 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε, δια της δικηγόρου της, η οικογένεια της 27χρονης από την περιοχή της Ηλείας η οποία έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τον τοκετό και κατέληξε έπειτα από 19 ημέρες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε.

«Δεν έχουμε συγκεκριμένη εικόνα ακόμη γιατί είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Την Τρίτη θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και θεωρούμε ότι έτσι θα πέσει φως στην υπόθεση και στα ακριβή αίτια θανάτου της κοπέλας».

Για την προκαταρκτική έρευνα ανέφερε:

«Δεν έχουμε κάποια στοιχεία, εμείς για λογαριασμό της οικογένειας έχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, έχουμε υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου μάλιστα, η οικογένεια διόρισε σήμερα και τεχνικό σύμβουλο ιατροδικαστή, προκειμένου να παρίσταται στη νεκροψία νεκροτομή. Είναι μια υπόθεση που είναι εν εξελίξει δεν μπορούμε να πούμε πολλά σ’ αυτό το στάδιο. Είναι ένα πολύ πρώιμο δικονομικό στάδιο. Θα σεβαστούμε την έρευνα της Δικαιοσύνης θα εισφέρουμε ό,τι στοιχεία έχει η οικογένεια από μαρτυρίες και λοιπά στοιχεία και εν ευθέτω χρόνω θα έχουμε τις απαντήσεις.»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21