search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Μπρουκ Σιλντς έχουν συνυπάρξει στο «γυαλί» -Το ξεχασμένο στιγμιότυπο (Video)

09.06.2020 13:10
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Μπρουκ Σιλντς έχουν συνυπάρξει στο «γυαλί» -Το ξεχασμένο στιγμιότυπο (Video) - Media

 

Κι όμως, η Μπρουκ Σιλντς έχει παίξει σε σειρά του Mega και συγκεκριμένα στο Χάι Ροκ, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Τάσο Χαλκιά.

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Πέτρος Φιλιππίδης μας ταξίδεψε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και τις χρυσές εποχές της χρυσής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του ένα στιγμιότυπο από την αξέχαστη σειρά του Mega «Χάι Ροκ», όπου πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά.

Οι δυο τους υποδύονταν δύο πατέρες που τους άφησαν οι γυναίκες τους και αναγκάστηκαν να ζήσουν μαζί στο σπίτι που τους άφησε ο παππούς τους. Οπως θα θυμούνται οι παλιότεροι, βέβαια, η συγκατοίκηση ήταν το λιγότερο επεισοδιακή.

Σε αυτή τη σειρά λοιπόν, έκανε guest εμφάνιση μια χολιγουντιανή σταρ και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, η αειθαλής Μπρουκ Σιλντς, η οποία έγινε γνωστή στη διεθνές στερέωμα από την ταινία «Γαλάζια Λίμνη», αλλά και ως μοντέλο του Calvin Klein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κακη ποιοτητα η φωτο,αλλα συγγνωμη,αλλες εποχες!!!!τασουλη τι γκεστ ειχαμε τοτε ρε παιδι μου!!!Brooke Shields!!!μαζι ξανα! «ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ» των:Δημητρη Κεχαϊδη και Ελενη Χαβιαρα Περιοδεια σε ολη την ελλαδα!!!!#brookeshields#mazixana#theater#theatre#comedy#xairoc#cairok#actor#actors#actorslife#nightout#night#laugh#day#greece#greek#greekactors#petrosfilippidis#filippidis#filippidispetros#tasoshalkias#konstantinosaspiotis#thanasispatriarcheas#tv#tvsieries#sitcom#greektvseriesvintage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ petrosfilipp στις

https://www.youtube.com/watch?v=IJ-d7kUZKUg&feature=emb_title

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21