search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:29
MENU CLOSE

«Αφόπλισαν» τον… Elmer Fudd. Δεν θα κυνηγάει πια τον Bugs Bunny με την καραμπίνα του (video)

09.06.2020 14:20
«Αφόπλισαν» τον… Elmer Fudd. Δεν θα κυνηγάει πια τον Bugs Bunny με την καραμπίνα του (video) - Media

 

Όπως κάποτε είχαν αφαιρέσει το τσιγάρο από το στόμα του Λούκι Λουκ, αντικαθιστώντας το με ένα στάχυ (για ευνόητους λόγους), έτσι και τώρα, με αφορμή τα ολοένα και περισσότερα κρούσματα ένοπλης βίας στις ΗΠΑ, η Warner Bros αποφάσισε να «πάρει» τα όπλα τόσο από τον Elmer Fudd όσο και από τον Yosemite Sam, στη νέα σειρά επεισοδίων, που προβάλλεται στο HBO Max -το οποίο, παρεμπιπτόντως, να πούμε πως έκανε επιτέλους πρεμιέρα και στην Ελλάδα στα τέλη του περασμένου μήνα.

Και εντάξει, ο πρώτος έχει επεισόδια στο πλούσιο παρελθόν του και χωρίς όπλα. Ο δεύτερος; Δεν τον θυμόμαστε, η αλήθεια είναι, χωρίς να πυροβολεί, έξαλλος, εξαιτίας, φυσικά, του Bugs Bunny…

Ο showrunner Peter Browngardt λέει, πάντως, στους New York Times ότι «όπλα δεν θα έχουμε πλέον», αλλά «θα υπάρχει καρτουνίστικη βία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:29