search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Κρις Πρατ

09.06.2020 15:00
Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Κρις Πρατ - Media

 

Σύντομα θα έρθει στον κόσμο το μωρό των Chris Pratt και της Katherine Schwarzenegger.

Η 30χρονη συγγραφέας περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σταρ των Guardians of the Galaxy – που έχει ήδη τον επτάχρονο γιο Τζακ με την πρώην σύζυγό της Άννα Φάρις – και πηγές έχουν τώρα πει ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να καλωσορίσει το νέα άφιξη, καθώς σηματοδοτούν επίσης την πρώτη τους επέτειο γάμου τη Δευτέρα.

Μια πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight: «Ο Chris και η Katherine είχαν ένα απίστευτο πρώτο έτος γάμου. Το ζευγάρι σχεδιάζει να γιορτάσει την πρώτη επέτειο του γάμου του σήμερα με κάτι μικρό καθώς το μωρό τους πρόκειται να φτάσει σύντομα».

Το ζευγάρι ξοδεύει περισσότερο χρόνο μαζί εν μέσω της πανδημίας και χαίρεται που είχε τον επιπλέον χρόνο να «χαλαρώσει και να προετοιμαστεί» για την επικείμενη άφιξή του μωρού τους.

Ο Chris και η Katherine είναι ακόμη ευγνώμονες για τον «χρόνο», αφού τους επιτρέπει να «απολαύσουν την εγκυμοσύνη» και να προετοιμαστούν για το παιδί, προσθέτει η πηγή.

«Ξέρουν ότι το μωρό τους έρχεται σύντομα και δεν ανυπομονούν να καλωσορίσουν τη νέα τους προσθήκη».

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Κάθριν, Άρνολντ Σβαρτζενέγκε,ρ παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ανυπομονεί να γίνει παππούς, καθώς υπαινίχθηκε επίσης ότι η κόρη του πρόκειται να γεννήσει «αυτό το καλοκαίρι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50