search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Το Αγροτικό Κόμμα κατήγγειλε τον Λάτσιο ότι είπε τη Μενεγάκη αγρότισσα! (Photo)

12.06.2020 06:29
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Θα μπορούσε να αποτελεί το ωραιότερο και πιο ξεκαρδιστικό ψέμα της ημέρας, εάν το ημερολόγιο έγραφε 1η Απριλίου. 

Θα μπορούσε να είναι επιτυχημένη φάρσα αλλά δεν είναι. Η παρακάτω είδηση είναι πραγματική και μάλιστα εξόχως σοβαρή τόσο, ώστε οι εμπλεκόμενοι και άμεσα θιγόμενοι να αποστείλουν ενημερωτικό-καταγγελτικό e-mail στα ΜΜΕ.

Όλα ξεκίνησαν από το εξώφυλλο του περιοδικού Ciao που έχει τον εξής τίτλο: «Η οργή του Λάτσιου για την απόφαση της Ελένης να σταματήσει την τηλεόραση: “Σε άφησα βασίλισσα και σε κατάντησε αγρότισσα”».

Αυτή η φράση που του αποδόθηκε από το περιοδικό εξόργισε το ΑΚΚΕΛ (που λίγου το γνωρίζουν) και εξέδωσε ανακοίνωση για να καλέσει τον Γιάννη Λάτσιο να ζητήσει συγγνώμη από τους αγρότες για αυτή τη ρατσιστική δήλωση.

Ολόκληρη σχετική ανακοίνωση:

«Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταδικάζει με οργή τις ρατσιστικές δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου, γνωστού προωθητή του lifestyle μέσα από τη δουλειά του σε μεγάλα καθεστωτικά κανάλια, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη όπου λίγο-πολύ την κατηγορεί … ότι κατάντησε αγρότισσαα.

Ενημερωθήκαμε για δημοσίευμα στο οποίο ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να οργίστηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και να της λέει ότι εκείνος την άφησε βασίλισσα και εκείνη κατάντησε αγρότισσα. Αντί να πάει ο ίδιος να κοιταχτεί σε κανέναν καθρέφτη.

Πόσο διαβρωμένος μπορεί να είναι ένας πράκτορας του lifestyle και πόσο φαντασμένος μπορεί να είναι για να θεωρεί ότι είναι κατάντια να είναι κάποιος αγρότης; Προφανώς ο Γιάννης Λάτσιος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους αγρότες για αυτή τη ρατσιστική δήλωση.

Ας τα βλέπει αυτά ο ελληνικός λαός για να αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που αποκοίμιζαν τους Έλληνες με το lifestyle και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φέρουν τους Έλληνες στην σημερινή κατάσταση να δυσκολεύονται να οργανωθούν και να δράσουν εναντίον της χούντας, που κυβερνά για τόσα χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00