Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
2 κούπες αποξηραμένα βερίκοκα
2 κούπες ινδοκάρυδο τριμμένο
2/3 της κούπας ζαχαρούχο γάλα
Επιπλέον 1 κούπα ινδοκάρυδο για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα πολυκόφτη την καρύδα και τα βερίκοκα και ψιλοκόψτε τα. Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και επεξεργαστείτε τα μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Το μίγμα θα είναι κολλώδες.
Με τη βοήθεια ενός σκουπ παγωτού ή ενός κουταλιού ,βάλτε μια ποσότητα στα χέρια σας και φτιάξτε μπαλίτσες. Κυλήστε τις στην αποξηραμένη καρύδα, τοποθετήστε τις σε ένα τάπερ με καπάκι και αφήστε τις για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
Συμβουλή
1.Μπορείτε να επικαλύψετε τις μπαλίτσες με ζάχαρη άχνη.
2.Τα αποξηραμένα βερίκοκα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και βιταμίνες και έχουν ελαφριά και φρέσκια γεύση. Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για σνακ, για το γυμναστήριο, το σχολείο ή όταν θέλετε κάτι να σας γλυκάνει.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.