search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού το παρών έδωσε όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ

14.06.2020 15:13
Στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού το παρών έδωσε όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ - Media

 

Στο νησί της Ρόδου την Κυριακή στις 10 το πρωί παρέστη στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ενώ το μεσημέρι είχε συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και των εργαζομένων με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν. 

Με όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ να είναι εκεί, έγινε το μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Ρόδου.

Παρούσα στην τελετή ήταν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, καθώς επίσης και ο πρώην υπουργός κ. Κ. Σκανδαλίδης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού η Φώφη Γεννηματά - Το παρών έδωσε όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ [Εικόνες]
Σε δήλωση της η κ. Γεννηματά λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη, τόνισε τα εξής

«Ο Δημήτρης Κρεμαστινός θα ζει πάντα στο νου μας και στην καρδιά μας. Ένας λαμπρός επιστήμονας, ακαδημαϊκός που πορεύτηκε πάντα με τις αξίες του ανθρωπισμού, ένας πολιτικός νηφάλιος πιστός στην δημοκρατική παράταξη ,αγωνιστής, ο δικός μας γιατρός ο αγαπημένος μας Δημήτρης . Εμείς στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής θα τον τιμούμε πάντα και θα τον θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Είμαστε όμως εδώ σήμερα όχι μόνο για να τιμήσουμε την μνήμη του Δημήτρη, είμαστε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα ότι στεκόμαστε στο πλάι των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Αυτό είναι το χρέος μας.

κρεμαστινού

“Είμαστε όμως εδώ σήμερα όχι μόνο για να τιμήσουμε την μνήμη του Δημήτρη, είμαστε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα ότι στεκόμαστε στο πλάι των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Αυτό είναι το χρέος μας. Αυτό περιμένουν από εμάς οι πολίτες. Όχι ανούσιους και ντροπιαστικούς καυγάδες σαν αυτούς που είχαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ προχθές στη Βουλή.

Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες, κοστολογημένες, αποτελεσματικές, για να ανοίξουν τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. Δυστυχώς όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση είναι πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα. Γι’ αυτό πιέζουμε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και γι’ αυτό διεκδικούμε μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους. Γιατί ο στόχος μας είναι να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία. Τώρα, όχι να κτίσουμε αύριο πάνω σε ερείπια. Και γι’ αυτό πιέζουμε την κυβέρνηση.”

κρεμαστινος

Πηγή: rodiaki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:26