search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:58
MENU CLOSE

Στα δικαστήρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Κατηγορείται ότι δεν πλήρωνε υπερωρίες σε υπάλληλό της

15.06.2020 06:45
Στα δικαστήρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Κατηγορείται ότι δεν πλήρωνε υπερωρίες σε υπάλληλό της - Media

 

Προβλήματα αντιμετωπίζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, καθώς μια πρώην υπάλληλός της στο κατάστημα με παπούτσια που διατηρεί, της έκανε μήνυση, κατηγορώντας την ότι δεν της πλήρωνε τις υπερωρίες της.

Ο λόγος για τη Χέδερ Χολτ η οποία μέσω του δικηγόρου της ισχυρίζεται πως για την περίοδο από 31 Δεκεμβρίου 2019 ως και 1 Μαρτίου 2020 δεν αποζημιώθηκε επαρκώς με το ποσοστό των υπερωριών για όλες τις ώρες που εργάστηκε, εκτός του 40ώρου για κάθε εβδομάδα εργασίας.

Με την αγωγή, η πρώην υπάλληλος της ηθοποιού ζητά πίσω τους μισθούς συν τους τόκους. «Όλοι οι Nεουρκέζοι αξίζουν να πληρώνονται για το χρόνο που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου για την αποπληρωμή των μισθών των εργαζομένων είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που φέρεται ότι παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτήσει, ακόμη και διασημότητες όπως η κα Parker», σχολίασε ο δικηγόρος της.
«Μάθαμε για την αγωγή μέσω της έρευνά σας και εξετάζουμε τις κατηγορίες» δήλωσε η πλευρά της ηθοποιού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56