search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Ανασχηματισμός: Τα σενάρια – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

16.06.2020 17:40
Φαλτσάρει η κυβερνητική ορχήστρα: Τρέχουν και δεν φτάνουν μπροστά στην εξάπλωση του κορωνοϊού - Media
 
Τα σενάρια ανασχηματισμού αναζωπύρωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχθηκε σχετικές ερωτήσεις σε συνομιλία που είχε το μεσημέρι της Τρίτης με τους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο Ισραήλ.
 
«Εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι…», απάντησε ο πρωθυπουργός κληθείς να σχολιάσει τα σχετικά σενάρια. Ωστόσο οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόσθεσε: «Χρησιμοποιείτε λάθος λέξη, η σωστή είναι: διορθωτικές κινήσεις»
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ υπό μετακίνηση είναι οι υπουργοί Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου θα μετακινηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Πέτσας που οδεύει για το Υπουργείο Εργασίας
 
Σύμφωνα πάντα τις ίδιες πληροφορίες, αμετακίνητοι θεωρούνται οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
 
Πιο σαρωτικός αναμένεται ο ανασχηματισμός στις θέσεις υφυπουργών, καθώς εκτός κυβέρνησης αναμένεται να μείνουν πολλά εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα με την αξιοποίηση βουλευτών, όπως του Θοδωρή Ρουσόπουλου και Όλγας Κεφαλογιάννη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:34