search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:13
MENU CLOSE

Το σαρδάμ της Πάολα σε προσφώνηση στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Ξέρετε, κύριε Χατζηνικολάου…» (Video)

18.06.2020 07:02
Το σαρδάμ της Πάολα σε προσφώνηση στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Ξέρετε, κύριε Χατζηνικολάου…» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκαν η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης. Αφορμή η έναρξη των εμφανίσεών τους την Παρσκευή στο Teatro

«Ο κόσμος έχει φοβηθεί, έχει ζημιωθεί και είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι λίγο σφιγμένος» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια, και συνεχίζοντας: «Θα κάνω λίγο πλάκα, όπως λένε οι φίλοι μου βρίσκομαι 20 χρόνια σε καραντίνα επειδή δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω. Ξέρετε κύριε Χατζηνικολάου πρέπει…», και διέκοψε τη φράση της, όταν συνειδητοποίησε η τραγουδίστρια την γκάφα της.

«Τελευταία είχα εμφανιστεί στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ευτυχώς που δεν ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη. Τι θα παθαίναμε!» προσπάθησε με χιούμορ να απολογηθεί στο Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ εκείνος γελώντας, απάντησε: «Δεν πειράζει… Ακούω σε όλα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10