search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Ο γιος του Τζουντ Λο όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο ωραίος (Photos)

19.06.2020 13:01
Ο γιος του Τζουντ Λο όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο ωραίος (Photos) - Media

 

Ο γιος του Τζουντ Λο είναι πολυτάλαντος, κούκλος και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του.

Αν και ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, ο Ράφερτι Λο, γιος του διάσημου ηθοποιού Τζουντ Λο, γρήγορα βρήκε την αληθινή κλίση του στον χώρο της υποκριτικής (το μήλο κάτω από τη μηλιά) και τη μουσική. Μάλιστα, τον επόμενο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία στην οποία κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο, με τίτλο «Twist», καθώς και το άλμπουμ-ντεμπούτο του με την μπάντα Outer Stella Overdrive.

Όμορφος, νέος και ταλαντούχος, ο Ράφερτι Λο μόλις ξεκίνησε την πορεία του στο διεθνές στερέωμα και φαίνεται ότι έχουμε πολλά ακόμα να δούμε στο μέλλον.

Μητέρα του Ράφερτι Λο είναι η επίσης ηθοποιός Σάντι Φροστ, η οποία μάλιστα δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο του fashion design, ενώ λάνσαρε και τη δική της εταιρία παραγωγής το 2012. Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Τζουντ Λο επί έξι χρόνια και πήραν διαζύγιο το 2003. Πέρα από τον Ράφερτι, απέκτησαν ακόμα δύο παιδιά, τη 19χρονη Ιρις (περιζήτητο μοντέλο πια) και τον 17χρονο Ρούντι -ο οποίος επίσης επιθυμεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και του μεγαλύτερου αδερφού του.

Μάλιστα, η ίδια ασχολείται ενεργά και με τη φωτογραφία και ήταν εκείνη που φωτογράφισε τον γιος της, Ράφερτι, για το νέο εξώφυλλό του στο περιοδικό Wonderland. Με τη γοητεία του να παραπέμπει στον διάσημο πατέρα του και την παιχνιδιάρικη διάθεσή του στο νεαρό της ηλικίας του, ο κούκλος γιος του Τζουντ Λο ποζάρει στον φακό της μητέρας του στο σπίτι όπου ζει μαζί με τα αδέρφια του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let’s go swimming Set to star in Martin Owen’s upcoming take on the Charles Dickens classic Oliver Twist, @rafflaw covers our Summer 2020 issue. For our Summer issue, the actor and singer reminisces on the filming process and how he gained confidence through it. Photographed by his mother Sadie Frost in lockdown, Law speakers on their family dynamic and the values she instilled in him. #Linkinbio to pre-order now. @rafflaw wears @omega Photography by @sadielizafrost Words by @anyacooper Editorial Director @huwgwyther Special thanks to @tessmanagement #HomeIsMyWonderland #raffertylaw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wonderland (@wonderland) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And it’s all up the wall Photo taken by @sadielizafrost Also! My new track Bad times is out tomorrow.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raff Law (@rafflaw) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55