search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Εξοργιστικό βίντεο: Τέσσερις άνδρες δέρνουν αλύπητα στη μέση του δρόμου μια γυναίκα (Video)

19.06.2020 15:39
Εξοργιστικό βίντεο: Τέσσερις άνδρες δέρνουν αλύπητα στη μέση του δρόμου μια γυναίκα (Video) - Media

 

Το βίντεο είναι εξοργιστικό. Δείχνει 4 άνδρες με κύλα στα χέρια να χτυπούν αλύπητα μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στη μέση του δρόμου. Η γυναίκα κλαίει και ουρλιάζει και τους εκλιπαρεί να σταματήσουν. 
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ludhiana στη Βόρεια Ινδία και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η γυναίκα είχε δανείσει χρήματα σε έναν από τους 4. Όταν του ζήτησε να της τα επιστρέψει – μετά από μεγάλη καθυστέρηση – εκείνος της έδωσε ραντεβού, σε κάποιο σημείο της πόλης. 
Αντί όμως για τα λεφτά της ο άνδρας έφερε τρεις φίλους του. Όλοι κρατούσαν μακριά ξύλα και μόλις είδαν την γυναίκα άρχισαν να τα κατεβάζουν με μανία στο κορμί της. Η γυναίκα κλαίει και εκλιπαρεί να σταματήσουν. Μάλιστα και μια άλλη γυναίκα που μπήκε στη μέσα, την έδειραν και εκείνη. 
Τον ξυλοδαρμό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της, μια άλλη διερχόμενη γυναίκα η οποία παρέδωσε το υλικό την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ήδη τους δράστες και αναμένεται η σύλληψη τους. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56