search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θέλει ένα δίκτυο ενημέρωσης, αντί αμοιβής για «λιβανιστήρι» (Video)

21.06.2020 10:02
Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θέλει ένα δίκτυο ενημέρωσης, αντί αμοιβής για «λιβανιστήρι» (Video)   - Media
 
«Από την κυβέρνηση υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο να φτιαχτεί ένα δίκτυο αντί αμοιβής στο χώρο της ενημέρωσης για να κάνουν στην κυβέρνηση «λιβανιστήρι» κατήγγειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στο ΣΚΑΙ.
 
Εξήγησε πως η κυβέρνηση αρνείται να δώσει απαντήσεις για τα 20 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ και με διαφάνεια να πει στους πολίτες που πήγαν τα λεφτά αυτά.
 
Όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ: «Με πάρα πολλούς τρόπους, με ερώτηση και του Αλέξη Τσίπρα στον Κυρ. Μητσοτάκη ζητάμε να μας πει η κυβέρνηση που πήγαν τα 20 εκ. εν μέσω πανδημίας; Βγαίνει ένα σποτ που θέλει να αναδείξει αυτό το θέμα και κάποιοι προσπαθούν να κάνουν την ερμηνεία που θέλουν».
 
Ειδικότερα ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε στην επιστολή – απάντηση που έστειλα χθες στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αναφορικά με τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας της πλειοψηφίας των δημοσιογράφων.
 
«Στην επιστολή που έστειλα στην ΕΣΗΕΑ το τοποθετώ. Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι θύματα γιατί δουλεύουν σε συνθήκες τρομακτικής ανασφάλειας, «μαύροι», υποαμειοβόμενοι, πιέζονται από τους εργοδότες τους. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι όπως δεν είναι και οι πολιτικοί».
 
«Χαίρομαι που δείχνετε την ευαισθησία και καλά κάνετε αλλά θα έπρεπε να δείχνετε ευαισθησία σε όλα τα ζητήματα όπως για παράδειγμα στους εργαζομένους της Ελευθεροτυπίας» απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης στον Δημήτρη Καμπουράκη που σχολίαζε το βίντεο.
 
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε το καυστικό βίντεο υπογραμμίζοντας ότι: «Το σποτ έχει ένα δηκτικό χαρακτήρα. Δεν ήταν καθόλου λάθος διότι πιέζει μια κυβέρνηση η οποία έχει καταπατήσει τους όρους της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος».
 

Πηγή: avgi.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18