search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:12
MENU CLOSE

«Λίστα Πέτσα» στα ΜΜΕ: Ο Μητσοτάκης θα τη δώσει στη δημοσιότητα;

24.06.2020 06:19
5042873-1.jpg

 

Όπως ενημέρωσε χθες ο Υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης η λίστα για τα ΜΜΕ και την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» θα δοθεί στη δημοσιότητα είναι ειλημμένη για να δοθεί η λίστα «εντός των επομένων ημερών». Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία του υπουργείου Οικονομικών που είχε προαναγγείλει ο Στέλιος Πέτσας σε μία από τις τελευταίες ενημερώσεις του.

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την Καθημερινή δεν αποκλείεται να υπάρξει με κάποιον τρόπο και αντιπαραβολή με ποσά που είχαν δοθεί επί ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένο πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για το θέμα της λίστας, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη την Παρασκευή στη Βουλή να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και εκεί ένα «όπλο» του πρωθυπουργού μπορεί να είναι τα ποσά που έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59