search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28
MENU CLOSE

Πύργος: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου ερευνά η Ασφάλεια

26.06.2020 07:16
Άγρια δολοφονία 77χρονου για λίγα ευρώ και ένα κινητό - Media

 

Μια καταγγελία που έγινε από 14χρονο μαθητή εξετάζουν με πολύ προσοχή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 14χρονος φέρεται να κατήγγειλε πως το μεσημέρι της Πέμπτης περίπου στις 3, στην οδό Παυσανίου στον Πύργο, ένας άνδρας που οδηγούσε ένα μαύρο βανάκι, πλησίασε το νεαρό μαθητή και του φώναξε να έρθει κοντά του. Παράλληλα ο άγνωστος άντρας φέρεται να σταμάτησε το βαν και να κινήθηκε προς το μέρος του παιδιού, που αντιλαμβανόμενο τους πιθανούς κινδύνους τράπηκε σσε φυγή.

Ο 14χρονος που βρισκόταν καθοδόν για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών όπου είχε μάθημα, δεν άφησε περιθώρια στον άγνωστο άντρα να τον πλησιάσει και αμέσως σκέφτηκε πως η κίνηση αυτή ενός αγνώστου δεν χωρούσε πολλές ερμηνείες για αυτό και το έβαλε στα πόδια.

Οι αστυνομικοί που άκουσαν προσεκτικά την καταγγελία του παιδιού για την απόπειρα αρπαγής, διενεργούν έρευνες για την συλλογή και άλλων στοιχείων που να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε κάθε περιπτωση οι γονείς είτε θα πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά τους ιδίως αν είναι μικρής ηλικίας είτε να τους έχουν δώσει τις κατάλληλες οδηγίες όταν κάποιος άγνωστος αποπειραθεί να τα πλησιάσει με ύποπτους σκοπούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25