search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:29
MENU CLOSE

Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Βιμ Χοφ στην ταινία «The Ice Man» (Photos)

29.06.2020 13:36
Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Βιμ Χοφ στην ταινία «The Ice Man» (Photos) - Media

 

Ο Τζόζεφ Φάινς (Joseph Fiennes) οδεύει κατευθείαν για τον επόμενο ρόλο του.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Βιμ Χοφ στην ταινία με προσωρινό τίτλο «The Ice Man».

Ο Τζόζεφ Φάινς

Ο Χοφ ονομάστηκε «The Iceman» σπάζοντας έναν αριθμό από ρεκόρ που σχετίζονται με την έκθεση στο κρύο, συμπεριλαμβανομένης της αναρρίχησης στο Όρος Κιλιμάντζαρο με σορτς, τρέξιμο μισού μαραθωνίου στον Αρκτικό Κύκλο χωρίς παπούτσια και παραμονή σε δοχείο γεμάτο με παγάκια για περισσότερο από 112 λεπτά. Ο αθλητής έχει αναπτύξει τη μέθοδο «Wim Hof», έναν συνδυασμό αναπνοής, κρυοθεραπείας και συγκέντρωσης, και τη διδάσκει σε άτομα από όλο τον κόσμο.

Ο Βιμ Χοφ

 «Το να μεταφέρεις το απίστευτο μήνυμα του Βιμ Χοφ και να επικοινωνείς το εξαιρετικό ταξίδι του Ice Man είναι ένα μοναδικό προνόμιο», δήλωσε ο Φάινς.

 «Η Μέθοδος και η ιστορία πίσω από το ταξίδι ενός ανθρώπου, όπως είστε εσείς ή εγώ είναι κάτι που πρέπει να γίνεται γνωστό. Ο Τζόζεφ Φάινς είναι ένας μεγάλος ερμηνευτής… Αυτό δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο παίξιμο. Έχει τα κότσια και τη δόξα για να κάνει πραγματικότητα το παιχνίδι της ζωής. Τη ζωή, τον θάνατο και πάλι πίσω. Η ταινία θα μεταφέρει κομμάτια της πραγματικής ζωής…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χοφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28