search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:18
MENU CLOSE

Δημοσκοπήσεις: Έχει πέραση στους… δεξιούς ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

02.07.2020 06:03
xrisoxoidis-1.jpg

 

Μπορεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να βρίσκεται στο στόχαστρο σύσσωμης της αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων και των πορειών στο κέντρο της Αθήνας, όμως οι δημοσκοπήσεις άλλα δείχνουν για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Όπως γράφει το matrix24.gr τόσο στην προχθεσινή σφυγμομέτρηση της Prorata, όσο και σε άλλες μετρήσεις που έχουν φτάσει στο Μαξίμου και στη ΝΔ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναδεικνύεται ως ο δημοφιλέστερος υπουργός μεταξύ των… ψηφοφόρων της ΝΔ!

Προφανώς πρόκειται για παράδοξο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Χρυσοχοΐδης ήταν για χρόνια κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας του πάλαι ποτέ Κινήματος.

Και, όσο κι αν ο ίδιος μπορεί να χαίρεται για τις υψηλές δημοσκοπικές επιδόσεις, μάλλον θα έπρεπε να… ανησυχεί αν τον αγαπούν τόσο πολύ -έστω και οψίμως- οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Δεξιάς. Εκτός, πάλι, κι αν αυτός είναι ο στόχος του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:18