02/12/2020 14:31:01

Μητσοτάκης σε Φώφη: Και οι δύο ήμασταν υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά, κ. Γεννηματά! (Video)

Μητσοτάκης σε Φώφη: Και οι δύο ήμασταν υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά, κ. Γεννηματά! (Video)  - Media

 

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν σήμερα στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στην έντονη κριτική διάθεσή του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και της θύμισε πως συνυπήρχαν και οι δύο ως υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά από το 2013 έως το 2015

Υπενθυμίζεται πως η μεν κυρία Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό και κατηγόρησε την κυρία Γεννηματά ότι δεν τα έλεγε τότε – τον καιρό των μνημονίων- όλα αυτά.

Την κατηγόρησε μάλιστα πως ήταν δυναμική στο να μην προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πως μπλόκαρε την εξυγίανση της στρατιωτικής βιομηχανίας. 

«Θα μπορούσατε να μην συμμετέχετε σε αυτή την κυβέρνηση. Πάνω από όλα το αξίωμα» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή καλύτερα τρίζοντας τα δόντια στην κυρία Γεννηματά. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.