27/11/2020 09:54:28

Ολυμπιακός: «Στήνουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση - Υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα»

Ολυμπιακός: «Στήνουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση - Υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα» - Media

 

Την αντίθεσή του για ορισμό του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, με αφορμή τα όσα ακούγονται, εξέφρασε ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης.

Σε αυτήν κάνει λόγο για προσπάθεια της ΕΠΟ να στήσει μια ακόμα θλιβερή παράσταση, σχολιάζοντας ότι: «Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία».

Επιπλέον, επισημαίνει ότι υπάρχουν «τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το “Κλεάνθης Βικελίδης”, του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης».

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.