15/08/2020 17:17:55

Νέο κυβερνητικό φλερτ σε Κίνημα Αλλαγής και Φώφη Γεννηματά

Νέο κυβερνητικό φλερτ σε Κίνημα Αλλαγής και Φώφη Γεννηματά  - Media

 

Το πολιτικό παιχνίδι πάντως καλά κρατεί παρά τη γρίπη και τον κορωνοϊό. Ο Πρωθυπουργός στην αντιπαράθεση που είχε στη Βουλή την Παρασκευή με τη Φώφη Γεννηματά έδειξε τις διαθέσεις του.

Προτίμησε να απαντήσει στην ερώτηση της κυρίας Γεννηματά και απέφυγε τον κ. Τσίπρα.

Στους 11 μήνες της διακυβέρνησής του, στο πλαίσιο της «ώρας του Πρωθυπουργού» έχει απαντήσει πέντε φορές σε ερωτήσεις του μεγάλου αντιπάλου του και τρεις στην κυρία Γεννηματά. Δεν σας κρύβουμε ότι διακρίναμε διάθεση προσεταιρισμού της κυρίας Γεννηματά από τον κ. Μητσοτάκη.

Προέκυπτε από τους τόνους και τη χαμηλή ένταση των λόγων του. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Πρωθυπουργός αντιμετωπίζει την κυρία Γεννηματά ως δυνάμει σύμμαχό του και σε κάθε περίπτωση δεν θέλει να τη «χαρίσει» στον κ. Τσίπρα.

Δεν γνωρίζουμε αν η κυρία Γεννηματά αποκρούει τις σχεδόν εμφανείς προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη. Αλλά και από τους δικούς της λόγους προκύπτει ότι αν μη τι άλλο κολακεύεται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.