search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:55
MENU CLOSE

«Μεγάλος Περίπατος»: Διαβούλευση προτείνει ο Παύλος Γερουλάνος

06.07.2020 06:23
peripatos.jpg

 

Την ανάγκη ανοιχτής διαβούλευσης για τον «Μεγάλο Περίπατο», τονίζει ο Παύλος Γερουλάνος, δηλώνοντας έτοιμος να προχωρήσει εκείνος σε αυτήν, εφόσον δεν το κάνει ο δήμαρχος.

Θυμίζοντας ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κάνει λόγο για προσωρινές ρυθμίσεις που θα αξιολογηθούν και με βάση τα αποτελέσματα θα γίνονται διορθώσεις, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», δεσμεύθηκε μιλώντας στο news247.gr, ότι ως παράταξη συνεχίζουν να παρακολουθούν την εφαρμογή του έργου και να κάνουν παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα.

«Η απόφαση που έχουμε πάρει στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνει λόγο για προσωρινές ρυθμίσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και με βάση τα αποτελέσματα που θα έχουμε έως τότε, θα κάνουμε διορθώσεις. Ως παράταξη, και μέσω της διαπαραταξιακής επιτροπής για τον Μεγάλο Περίπατο, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την εφαρμογή του έργου και να κάνουμε παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Εμείς ζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο να εκκινήσει, έστω και τώρα, ανοιχτή διαβούλευση για τον Μεγάλο Περίπατο και τις επιπτώσεις του στην πόλη. Από τη στιγμή που δεν το κάνει, σκοπεύουμε να αρχίσουμε εμείς, ως παράταξη, μια ανοιχτή διαβούλευση, τα αποτελέσματα της οποίας θα πάμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η άποψη του κόσμου που έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με αυτές τις αλλαγές είναι πολύτιμη και θα πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης του έργου», λέει ο Παύλος Γερουλάνος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:55