search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:13
MENU CLOSE

«Η Μπιγιονσέ δεν είναι Αφροαμερικανίδα αλλά Ιταλίδα»: Τι λέει υποψήφιος βουλευτής των ΗΠΑ

06.07.2020 10:25
Στην κορυφή των Grammy η Μπιγιονσέ με 9 υποψηφιότητες - Media

 

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένας υποψήφιος για το Αμερικανικό κογκρέσο με αφορμή τον ισχυρισμό του στο Twitter ότι η Μπιγιονσέ «δεν είναι καν Αφροαμερικανίδα αλλά υποκρίνεται για να εξασφαλίσει προβολή».

Ο λόγος για τον Κ.Γ. Μίλερ που σύμφωνα με τη Daily Mail φιλοδοξεί να εκλεγεί στο Κογκρέσο ως εκπρόσωπος της 18ης εκλογικής περιφέρειας της Φλόριντα, στις εκλογές του Νοέμβρη. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το αληθινό όνομα της διάσημης τραγουδίστριας με τα 24 Grammy είναι Αν Μαρί Λαστράσι και είναι Ιταλίδα», προσθέτοντας ότι όλα τα παραπάνω εντάσσονται στο πλαίσιο της ατζέντας του… παρακράτους του Σόρος για το κίνημα Black Lives Matter.

Ο υποψήφιος εκπρόσωπος της Φλόριντα δεν αρκέστηκε, ωστόσο, στον ισχυρισμό της καταγωγής της Μπιγιονσέ προσθέτοντας ότι η 38χρονη δημιούργησε ένα «μυστικό κωδικοποιημένο μήνυμα για τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης» μέσω του χιτ της «Formation». «Το τραγούδι περιλαμβάνει τη σαφή παραδοχή ότι ήταν δαιμονική και ότι εκτελούσε τα λατρευτικά της καθόκοντα στις εκκλησίες των σατανιστών στην Αλαμπάμα και τη Λουιζιάνα. Έχει σύμβολα των σατανιστών στην τσάντα της», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Ωστόσο, από τα… πυρά του Μίλερ δεν ξέφυγε ούτε η διάσημη τραγουδοποιός Πάτι Λεμπέλ, την οποία ο πολιτικός χαρακτήρισε ως «μία ακόμη μαριονέτα των illuminati οπαδών της παγκοσμιοποίησης». Σχολιάζοντας τους στίχους της «I’m under your spell/ I don’t want to break free/ You can make a slave out of me/ I worship you and nobody else/ I pledge my love to you forever» από το κομμάτι του 1991 «Somebody Loves You Baby (You Know Who It Is)» διερωτάται: “Σε ποιον απευθύνεται; Μήπως στον Μολώχ ή τον Εωσφόρο;” 

Οι ακραίοι αυτοί ισχυρισμοί του, έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι αστειεύεται… Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε με νέα ανάρτηση με σκοπό να τονίσει ότι οι αναρτήσεις του είναι 100% σοβαρές και αληθινές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12