15/08/2020 01:35:37

Ενοχλημένη η Σοφία Βόσσου με τις «στρουμπουλές» φίλες της: Όποια ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως

Ενοχλημένη η Σοφία Βόσσου με τις «στρουμπουλές» φίλες της:  Όποια ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως - Media

 

Με μία δημοσίευσή της στο facebook η Σοφία Βόσου απευθύνθηκε σε όλες τις διαδικτυακές της φίλες που σχολιάζουν συχνά τα κιλά της. Απευθυνόμενη στις “στρουμπουλές” -όπως τόνισε - φίλες της, παρακάλεσε να μην ασχοληθεί κανείς πλέον με το βάρος της, καθώς τα σημερινά κιλά της ήταν πάντα ο στόχος της. Μάλιστα, προειδοποίησε ότι όποιος αναφερθεί ξανά σε αυτό το θέμα, θα μπλοκαριστεί.

«Λοιπόν επειδή είμαι άνθρωπος αληθινός πάνω από όλα θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου εδώ στο FB να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά μου…. Και να μου στέλνουν σχόλια... μην αδυνατίσεις άλλο... είσαι άρρωστη κλπ κλπ… Είμαι μια χαρά ο στόχος μου πάντα ήταν αυτός… να φτάσω στα κιλά που είμαι τώρα γιατί δεν με ήθελα στρουμπουλή... μου αρκεί που είμαι καλά με μένα και μου αρέσω.
Είναι πολύ ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά του κάθε ανθρώπου και με το πώς θέλει να είναι. Γι’ αυτό αδύνατες και στρουμπουλές μου φίλες όποια ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως.
Με αγάπη και αλήθεια πάντα. Αλλά ό,τι με ενοχλεί το κόβω μαχαίρι πλέον.
Καλό μας ξημέρωμα» έγραψε συγκεκριμένα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.