search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Συρμός του ΗΣΑΠ προσέκρουσε σε τοιχίο στον σταθμό Κηφισιάς – 9 ελαφρά τραυματίες (Photos/Videos)

07.07.2020 09:53
Συρμός του ΗΣΑΠ προσέκρουσε σε τοιχίο στον σταθμό Κηφισιάς - 9 ελαφρά τραυματίες (Photos/Videos) - Media

 

Ατύχημα με συρμό του ΗΣΑΠ στον τερματικό σταθμό της Κηφισιάς σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπιασαν τα φρένα του συμρού λόγω ολισθηρότητας με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τοιχίο της αποβάθρας του σταθμού.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά εννιά άτομα. Κανένας από τους τραυματίες, που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας, δεν διατρέχει κίνδυνο. Συγκεκριμένα, τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και πέντε στον «Ευαγγελισμό».

Η κυκλοφορία στη γραμμή 1 διεξάγεται κανονικά.

Αυτόπτες μάρτυρες: Τα τρένα είναι παλιάς τεχνολογίας, σαραβαλα

Τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες της πρόσκρουσης αναφέρουν ότι για κάποιο λόγο ο ηλεκτροδηγός δεν κατάφερε να ανακόψει ταχύτητα, είτε λόγω προβλήματος στο σύστημα πέδησης, είτε για άλλο λόγο που θα διερευνηθεί.

Το ατύχημα έγινε στις 12.15′ το μεσημέρι και η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 αποκαταστάθηκε περίπου μία ώρα αργότερα.

«Δεν πρόλαβα αυτό το τρένο στα Άνω Πατήσια για ένα λεπτό. Δεν το πρόλαβα και πήρα το δεύτερο, αλλιώς θα είχα τραυματιστεί κι εγώ. Είναι παλιάς τεχνολογίας (και γι’αυτό συνέβη αυτό). Ζητάνε 10 εκατ. ευρώ για να κάνουν υπογειοποίηση των παλιών από τον Πειραιά. Δεν παίρνουν καινούργια τρένα. Όσο καλά κι αν οδηγούν, τα τρένα είναι σαράβαλα, δεν μπορούμε να μπούμε μέσα», αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας. 

Δείτε φωτογραφίες από τον σταθμό της Κηφισιάς:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:46