13/08/2020 00:11:48

Βίτσας: Το σύστημα δεν συγχωρεί στον Παππά, ότι έβαλε τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

Βίτσας: Το σύστημα δεν συγχωρεί στον Παππά, ότι έβαλε τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο  - Media

 

Στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

«Συζητάμε για μία περίπτωση, που από νομικής άποψης είναι σχεδόν λυμένη: το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, αποφάσισε ότι η επιχειρηματολογία Καλογρίτσα δεν είναι σωστή.

Εύκολα λοιπόν, μπορώ να πω, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην ελληνική δίκη, ότι αν ήταν μία εικονική διαδικασία, τότε ο πρώτος που θα το έλεγε θα ήταν η λιβανέζικη εταιρία.

Άρα, πρόκειται για επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ας αφήσουμε τώρα τον Νίκο Παππά, απλώς αναφέρεται το όνομά του, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα πραγματικά προβλήματα», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για στοχοποίηση του Ν. Παππά. 

«Το σύστημα δεν συγχωρεί στο Νίκο Παππά, ότι έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε εν πολλοίς να βάλει μία τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να κάνει κάποιους να πληρώσουν ή όπως λένε οι ίδιοι, το έχω ακούσει, με μία έννοια να τους «ταπεινώσει», επειδή τους έβαλε μέσα σε ένα κτίριο για 24 ώρες κτλ.

Δεν βλέπω να έχει βγει κάτι, που να αφορά το Νίκο Παππά και να πρέπει να απομακρυνθεί αυτή τη στιγμή (από το κόμμα)» συμπλήρωσε τέλος ο Δημήτρης Βίτσας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.