14/08/2020 08:12:47

Με πίστωση έως και 15.000 ευρώ θα πουλάει έπιπλα η ΙΚΕΑ - Δείτε με ποιο τρόπο θα διευκολύνει τις αγορές

Με πίστωση έως και 15.000 ευρώ θα πουλάει έπιπλα η ΙΚΕΑ - Δείτε με ποιο τρόπο θα διευκολύνει τις αγορές - Media

 

Με νέα υπηρεσία πληρωμών που ονομάζεται «Δάνειο στη Στιγμή» οι πελάτες της ΙΚΕΑ έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα αγορές αξίας 250€ έως 15.000€, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σπιτιού. Το επιτόκιο θα είναι σταθερό 9,9% και η δυνατότητα εξόφλησης του δανείου από 6 έως 48 μήνες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθεί ο πελάτης τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι, να επισκεφθεί κανείς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Για δάνεια άνω των 2.000€ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια υπηρεσία προσφέρει εδώ και χρόνια η άλλη μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών και λευκών συσκευών Κωτσόβολος, ενώ πρόσφατα αντίστοιχη προσπάθεια είχε ξεκινήσει και το Πλαίσιο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.