search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:48
MENU CLOSE

Με πίστωση έως και 15.000 ευρώ θα πουλάει έπιπλα η ΙΚΕΑ – Δείτε με ποιο τρόπο θα διευκολύνει τις αγορές

09.07.2020 10:19
Επαγγελματίες: Ποια μεγάλα καταστήματα του λιανεμπορίου λειτουργούν μόνο για αυτούς - (λίστα) - Media

 

Με νέα υπηρεσία πληρωμών που ονομάζεται «Δάνειο στη Στιγμή» οι πελάτες της ΙΚΕΑ έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα αγορές αξίας 250€ έως 15.000€, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σπιτιού. Το επιτόκιο θα είναι σταθερό 9,9% και η δυνατότητα εξόφλησης του δανείου από 6 έως 48 μήνες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθεί ο πελάτης τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι, να επισκεφθεί κανείς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Για δάνεια άνω των 2.000€ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια υπηρεσία προσφέρει εδώ και χρόνια η άλλη μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών και λευκών συσκευών Κωτσόβολος, ενώ πρόσφατα αντίστοιχη προσπάθεια είχε ξεκινήσει και το Πλαίσιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:47