search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:02
MENU CLOSE

O πρίγκιπας Kάρολος σε σούπερ μάρκετ: Λιποθύμησε μπροστά του υπάλληλος, αλλά ατάραχος συνέχισε τους χαιρετισμούς (Video)

10.07.2020 07:14
O πρίγκιπας Kάρολος σε σούπερ μάρκετ: Λιποθύμησε μπροστά του υπάλληλος, αλλά ατάραχος συνέχισε τους χαιρετισμούς (Video) - Media

 

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου σε κέντρο διανομής της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Asda. Όταν ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκίνησε τους χαιρετισμούς με τους εργαζομένους ο πρώτος εξ αυτών λιποθύμησε. Μάλιστα λίγο πριν σωριαστεί στο δάπεδο, ο εργαζόμενους τρέκλιζε καθώς φαινόταν ότι δεν ήταν καλά, αλλά ο Κάρολος ή δεν κατάλαβε ή έκανε πως δεν κατάλαβε.

Όταν ο άτυχος υπάλληλος έπεσε στο έδαφος ο πρίγκιπας έδειξε ελαφρώς ξαφνιασμένος, αλλά μετά από μια στιγμή αμηχανίας που κράτησε λίγα δευτερόλεπτα, συνέχισε ατάραχος τους χαιρετισμούς και τους διαλόγους με τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Ευτυχώς ο άτυχος υπάλληλος συνήλθε γρήγορα από την λιποθυμία χάρη και στην βοήθεια των συναδέλφων του και λίγο αργότερα συνέχισε τον διάλογό του με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η επεισοδιακή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μπρίστολ όπου συνολικά εργάζονται 700 υπάλληλοι της αλυσίδας Asda.

Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν στον Κάρολο ότι αρκετοί εξ αυτών επέστρεψαν από τη σύνταξή τους για να βοηθήσουν, άλλοι ανέβαλαν τις διακοπές τους και οι περισσότεροι χρειάστηκε να δουλέψουν υπερωρίες για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση στα βρετανικά σούπερ μάρκετ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59