search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:03
MENU CLOSE

Ο Μπραντ Πιτ βγήκε έξω από το σπίτι της Αντζελίνα Τζολί – Τι συμβαίνει με το πρώην ανδρόγυνο;

10.07.2020 15:45
Την εξωτική ομορφιά της δείχνει η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ (Video) - Media

 

Τι δουλειά έχει ο Μπραντ Πιτ έξω από το σπίτι της πρώην γυναίκας του Αντζελίνας Τζολί; Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να βγαίνει από το σπίτι της να φοράει ένα κράνος και να ανεβαίνει σε μια γκρίζα μηχανή και να εξαφανίζεται με ταχύτητα. 
ΟΠ 56χρονος ηθοποιός όπως λένε όσοι γνωρίζουν προσπαθεί με επιτυχία να φτιάξει την παγωμένη σχέση του με την 45χρονη Τζολί. Όχι για να τα ξαναβρούν αλλά για να είναι ένα χωρισμένο ζευγάρι που για τα παιδιά του δεν είναι στα κάγκελα. 
«Τους χρειάστηκε πολύς χρόνος, με πολλή οικογενειακή θεραπεία, για να φτάσουν σε αυτό το σημείο», δήλωσε  πηγή, προσθέτοντας ότι τα έξι παιδιά τους πηγαινοέρχονται μεταξύ των σπιτιών τους.
Το ζευγάρι ήταν μαζί για εννέα χρόνια και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Ο χωρισμός τους δεν ήταν βελούδινος και μέχρι πρόσφατα βρισκόντουσαν στα δικαστήρια για τη διατροφή. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15