search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Tο ρομάντζο του Φρανκ Σινάτρα με την πολύ νεότερή του Αϊρίν Τσου: «Χανόσουν στα μάτια του»

10.07.2020 16:04
Tο ρομάντζο του Φρανκ Σινάτρα με την πολύ νεότερή του Αϊρίν Τσου: «Χανόσουν στα μάτια του» - Media

 

Το διετές ρομάντζο του Φρανκ Σινάτρα με την κατά πολύ νεότερή του ηθοποιό Αϊρίν Τσου αποκαλύπτει στα νέα απομνημονεύματά της.

Η 77χρονη ήταν ειλικρινής για την παθιασμένη και περιπετειώδη σχέση ενώ προωθεί το βιβλίο της A Water Color Dream: The Many Lives Of Irene Tsu στο Fox News.

Η Αϊρίν – η οποία ήταν κατά 29 έτη μικρότερή του όταν ήταν μαζί – υποστήριξε ότι ο Σινάτρα την κάλεσε αυθόρμητα σε ένα πρώιμο ραντεβού στην έρημο της Καλιφόρνια το 1968 εν μέσω της κατάρρευσης του γάμου του με τη Μία Φάροου.

«Ήταν δύσκολο να μην γοητευτείς από τον Φρανκ. Και όταν ήσουν μαζί του, επρόκειτο να περάσεις καλά », δήλωσε.

Η Μία Φάροου, που ήταν παντρεμένη με τον Φρανκ από το 1966 έως το 1968, ήταν 30 χρόνια νεότερή του.

Όταν η Αϊρίν γνώρισε για πρώτη φορά τον Φρανκ, βρισκόταν στο Μαϊάμι γυρίζοντας την ταινία Tony Rome και βρισκόταν στην πόλη για να κινηματογραφήσει μία από τις διάσημες διαφημίσεις «wiki wiki girl» της Chevron.

Ο μάνατζερ της την έστειλε σε ένα γεύμα δικτύωσης σε ένα ξενοδοχείο με «οκτώ ή εννέα άτομα», αλλά όταν έφτασε ο Φρανκ, «άκουγες τη φωνή. Δεν χρειάστηκε καν να ψάξεις για να μάθεις ότι ήταν του Σινάτρα. Η φωνή μόλις διέταξε το δωμάτιο. Και δεν ήθελα να τον αναζητήσω. Ένιωσα ότι δεν μου επιτρεπόταν και δεν ήθελα να με πιάσει να τον κοιτάζω!».

Όταν την είδε ξανά σε ένα ιδιωτικό κλαμπ του Μπέβερλι Χιλς ένα μήνα αργότερα, μαγεύτηκε από τα θρυλικά του μάτια.

«Είχε τα πιο απίστευτα μπλε μάτια που έχω δει ποτέ. Απλά χανόσουν μέσα τους. Ήταν τόσο χαλαρός και χαρισματικός. Μόλις γοητεύτηκες από αυτόν».

Ένας εστιάτορας την πήρε τηλέφωνο ζητώντας της να έρθει μαζί με τον Φρανκ για δείπνο στις 7:30 μ.μ. και «Να είσαι στην ώρα σου», οπότε «πήγε για ψώνια σαν τρελή» για να έχει τέλειο ντύσιμο.

Όταν πήγε στο ραντεβού, ο Φρανκ της είπε: «Μωρό, δεν ξέρω αν άκουσες, αλλά το διαζύγιο μου έχει ανακοινωθεί και υπάρχουν παπαράτσι σε όλη μου την ιδιοκτησία. Πηγαίνω στην έρημο. Θέλω να έρθεις μαζί μου».

Πέρασαν ένα «μαγικό Σαββατοκύριακο» στην έρημο και μετά έμεινε στο σπίτι του στο Pink Room, το οποίο ανήκε στη Μία Φάροου. Μου είπε: «Αν δεν σου αρέσει το χρώμα, μπορούμε να το αλλάξουμε. Διάλεξε όποιο χρώμα θέλεις.Έτσι το έκανα – ένα κίτρινο».

«Θα πηγαίναμε στα πιο ακριβά εστιατόρια και εγώ θα παράγγελνα ένα καρότο. Και αν ήσουν ο Φρανκ Σινάτρα, κανείς δεν θα τολμούσε να έρθει κοντά σου. Ήταν πολύ πολιτικοποιημένος και δεν τον κατανοούσα καθόλου σε αυτό. Επομένως, δεν είχαμε πολλές βαθιές συζητήσεις. Έζησε με πολλή ένταση και είχε αϋπνία », θυμήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:03