search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:56
MENU CLOSE

Έριξε το αυτοκίνητο της επάνω σε ένα φάναρι, το διέλυσε – Βγήκε έξω και χόρευε με το μπικίνι μέχρι που επιτέθηκε σε αστυνομικούς (Video)

10.07.2020 16:22
Έριξε το αυτοκίνητο της επάνω σε ένα φάναρι, το διέλυσε - Βγήκε έξω και χόρευε με το μπικίνι μέχρι που επιτέθηκε σε αστυνομικούς (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην παραθαλάσσια πόλη του Λέπε στην Ουέλβα της Ισπανίας. Μια γυναίκα προφανώς μεθυσμένη έριξε το μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο της σε ένα φανάρι και το έκανε σμπαράλια. 
Ατάραχη βγήκε από το διαλυμένο όχημα και φορώντας το μπικίνι της (προφανώς επέστρεφε από τη θάλασσα και είχε καταναλώσει και αλκοόλ) όρθια άρχισε να χορεύει και να λικνίζεται στη μέση του δρόμου. 
Ο κόσμος είχε σταματήσει και τη χάζευε. Όταν έφτασαν οι άνδρες της τροχαίας και ένας από αυτούς την πλησίασε εκείνη επιχείρησε να τον φιλήσει και όταν ο άνδρας την απομάκρυνε του χτύπησε το καπέλο και το έριξε κάτω. 
Το σόου της γυναίκας δε σταματά εδώ. Οι άνδρες της τροχαίας της λένε να μπει στο «ανακριτικό όχημα» εκείνη αρνείται και όταν πάνε να την βάλουν με τη βία, αρχίζει να ουρλιάζει και να χτυπά τους τροχονόμους μέχρι που αναγκάζονται να την ρίξουν κάτω για α την ακινητοποιήσουν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52