05/08/2020 11:01:25

Ανατροπή από την Google: Ποιες συσκευές αναμένεται να παρουσιάσει

Ανατροπή από την Google: Ποιες συσκευές αναμένεται να παρουσιάσει - Media

 

Όπως έγραψε (και) το «Π», πριν από λίγες ημέρες η Google ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή των τηλεφώνων Pixel 3a και Pixel 3a XL, τα οποία ήταν πολύ δημοφιλή στους χρήστες του Android, καθώς ήταν σχετικά φθηνά, είχαν καλή κάμερα και «καθαρό» Android.

Φαίνεται ότι η απόφαση της Google συνοδεύεται από την προετοιμασία της εταιρείας να παρουσιάσει τον αντικαταστάτη των συσκευών αυτών, το πολυαναμενόμενο Pixel 4a καθώς και το flagship μοντέλο της, το Pixel 5.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σύνθετα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Android Authority, η Google θα παρουσιάσει τρεις συσκευές: το Pixel 4a, το Pixel 4a (5G), ήτοι, την 5G έκδοσή του και το Pixel 5.

Από τον κατάλογο λείπουν οι XL εκδόσεις με την μεγαλύτερη οθόνη και σύμφωνα με τις πληροφορίες το Pixel 4a (5G) θα φοράει τον Snapdragon 765G, όπως και το Pixel 5. Όπως και νά'χει, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, μέσα στο φθινόπωρο

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.