04/08/2020 05:51:29

«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι τραγική η στιγμή που γεννάς τα παιδιά σου, γνωρίζοντας ότι δε θα δουν ποτέ τον πατέρα τους» (Video)

«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι τραγική η στιγμή που γεννάς τα παιδιά σου, γνωρίζοντας ότι δε θα δουν ποτέ τον πατέρα τους» (Video) - Media

 

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν η Πόπη Τσαπανίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων – στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας μόνη δύο παιδιά.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια “λύγισε”, αποκαλύπτοντας ότι σκοπός της ήταν -αν ο άντρας της μπορούσε να τη δει από κάπου – να της έλεγε: “Καλά τα κατάφερες...”

«Είναι πραγματικά δύσκολο πράγμα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους… Είναι τραγική η στιγμή, πραγματικά τραγική στιγμή. Η στιγμή που γεννιούνται δυο παιδιά και ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον μπαμπά τους, είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή. Είναι και χαρά όταν βλέπεις τα νέα παιδάκια και η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα κι εσύ πρέπει να πάρεις δύναμη για να μπορέσεις… Η ζωή συνεχίζεται!

Είναι μια απόφαση μέσα σου ότι… εγώ θα τα καταφέρω. Υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι καλά και θα κλάψω τώρα… Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το… ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά χωρίς να περάσω όλα τα άλλα»

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Πόπης Τσαπανίδου έφυγε από τη ζωή, όταν η ίδια ήταν έγκυος στα δίδυμα παιδιά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.