13/08/2020 05:58:37

Έρχονται προσλήψεις δημοσιογράφων στα media του Μαρινάκη

Open: Αυτή είναι η εκπομπή που εντυπωσιάζει με την τηλεθέαση όλη τη σεζόν!  - Media

 

Αν και η απόφαση είχε παρθεί πριν την έλευση του Γιάννη Μιχελάκη στο MEGA, σημασία έχει ότι διαπιστώθηκαν τα κενά στο δημοσιογραφικό κομμάτι του καναλιού και από τους από πάνω, με αποτέλεσμα σύντομα να ξεκινήσουν προσλήψεις που θα αφορούν και στις εφημερίδες, αλλά και τα υπόλοιπα Μέσα του οργανισμού.

Προφανώς με την έλευση Μιχελάκη και την ανάληψη της διεύθυνσης ειδήσεων θα συγκεκριμενοποιηθούν τα κενά και οι ελλείψεις στο δημοσιογραφικό δυναμικό του MEGA, προκειμένου να καλυφθούν.

Την ίδια ώρα ο νέος διευθυντής του Mega θα εκπονήσει ένα συνολικό σχέδιο για το δελτίο του σταθμού και την ενημέρωση, με στόχο από τη νέα σεζόν να διεκδικήσει καλύτερη θέση στον ανταγωνισμό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δουλειά του Γιάννη Μιχελάκη είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού στην ουσία θα πρέπει να μηδενίσει το κοντέρ και να ξεκινήσει από την αρχή.

Πηγή: enimerosi24

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.