search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Δολοφόνησε την 17χρονη κόρη του στον ύπνο της για «λόγους τιμής» – Το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού και ήταν έγκυος

14.07.2020 15:50
Δολοφόνησε την 17χρονη κόρη του στον ύπνο της για «λόγους τιμής» - Το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού και ήταν έγκυος - Media

 

Ο πατέρας αντί να σταθεί δίπλα στην κόρη του που είχε πέσει θύμα βιασμού, την έδιωξε από το σπίτι και την έστειλε στη γιαγιά της. Το βράδυ η 17χρονη κοιμόταν, ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στο σπίτι και την έπνιξε. Ύστερα είπε σε όλους τους χωριανούς ότι η κόρη του – που είχε μείνει έγκυος από τους βιαστές της – δεν άντεχε άλλο την ντροπή και αυτοκτόνησε. 
Η αστυνομία έκανε έρευνες και ύστερα από εξαντλητικές ανακρίσεις η γιαγιά που ήταν παρούσα στο φόνο, έσπασε και τα ομολόγησε όλα. Το φονικό έγινε στο χωριό Μάντολι στην Ινδία. Ήδη η αστυνομία έχει πάρει DNA από το έμβρυο και ψάχνει τους βιαστές της κοπέλας. 
Στην Ινδία οι βιασμοί τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο. Μόνο το 2016 είχαμε επίσημα 40.000 βιασμούς. Μάλιστα η κοινή γνώμη πίεσε και κατάφερε όσοι βιάζουν κοριτσάκια κάτων των 12 ετών να εκτελούνται. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43