search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:13
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Σκύλος προειδοποίησε για φωτιά σε γειτονικό σπίτι

15.07.2020 08:48
man-and-dog-nua4_56vz.jpg

 

Ήρωας έγινε ένας σκύλος στο Τενεσί των ΗΠΑ στις 4 Ιουλίου, προειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη του για φωτιά στο γειτονικό σπίτι.

Ο τριών ετών σκύλος ράτσας Μαλινουά που ακούει στο όνομα Ρουξ ξύπνησε τον ιδιοκτήτη του, Τζεφ, γαβγίζοντας μανιωδώς και με ασυνήθιστο τρόπο το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης Φράνκλιν.

Όταν ο Τζεφ άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, προκειμένου να ρίξει μια ματιά, ο σκύλος πετάχτηκε στον δρόμο, τρέχοντας προς το σπίτι το γειτονικό σπίτι, όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου χτύπησε την πόρτα του γειτονικού σπιτιού, όπου διέμενε μια τριμελής οικογένεια με τα κατοικίδιά της, ενώ προσπάθησε να περιορίσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας μια μάνικα που βρήκε στην αυλή, μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική.

Oπως αναφέρει η Ναυτεμπορική  ουδείς τραυματίστηκε από τη φωτιά, η οποία εκτιμάται ότι ξέσπασε από πυροτεχνήματα, ανήμερα της εθνικής επετείου των ΗΠΑ.

Ο σκύλος, μάλιστα, φαίνεται να έχει αδυναμία στην ιδιοκτήτρια του γειτονικού σπιτιού, η οποία μεσολάβησε για να βρει η Ρουξ σπίτι, αλλά και ο γειτονάς της ένα κατοικίδιο, προ 15 μηνών.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:12