search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που αποχωρούσαν από αντιφασιστική συγκέντρωση (Photos | Video)

15.07.2020 17:58
Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που αποχωρούσαν από αντιφασιστική συγκέντρωση (Photos | Video) - Media

 

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη έξω από την ΑΣΟΕΕ με την οδό να παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Ομάδες ακροδεξιών είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία Βικτωρίας μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ενώ περίπου 500 αλληλέγγυοι και αντιφασίστες είχαν προγραμματίσει αντι-συγκέντρωση, παρουσία ισχυρών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

Την ώρα που οι συγκεντρώσεις έφταναν στο τέλος τους και χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο επεισόδιο, την ώρα που αντιφασίστες αποχωρούσαν από το σημείο κατευθυνόμενοι προς την Πατησίων, άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ τους επιτέθηκαν και πραγματοποίησαν προσαγωγές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45