search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16
MENU CLOSE

Celestyal Cruises: Εξαγορά νέου κρουαζιερόπλοιου παρά την εθελοντική παύση εργασιών (Photos)

16.07.2020 08:53
Celestyal Cruises: Εξαγορά νέου κρουαζιερόπλοιου παρά την εθελοντική παύση εργασιών (Photos)  - Media

 

Στην απόκτηση του κρουαζιερόπλοιου «Costa NeoRomantica», της εταιρείας Costa Cruises, προχώρησε η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises. To συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε το 1993 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012. Είναι χωρητικότητας 1.800 επιβατών, διαθέτει 789 καμπίνες, 132 εκ των οποίων με μπαλκόνια, καθώς και αρκετούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, μπαρ και σαλόνια, δύο πισίνες, γυμναστήριο και ευρύχωρο σπα με πανοραμική θέα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης, σε δηλώσεις του, ανέφερε: «Παρόλη την προσωρινή, εθελοντική παύση των δραστηριοτήτων μας εξαιτίας της Covid-19, συνεχίζουμε δυναμικά να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να προχωρούμε σταθερά προς την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρουμε, μέσω των επενδύσεων. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για την προσθήκη αυτού του μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιου στον στόλο μας, καθώς ταιριάζει απόλυτα με το επιχειρηματικό μας μοντέλο, ιδιαίτερα μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του το 2012. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πολύ δημοφιλής επιλογή για τους πολύτιμους επιβάτες μας και θα μας επιτρέψει σε βάθος χρόνου να συνεχίσουμε να παρέχουμε πραγματικά μοναδικές εμπειρίες».

Costa neoRomantica | Cruiseships | Cruiseway

Λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση και τη δρομολόγηση του κρουαζιερόπλοιου θα ανακοινωθούν αργότερα. Τα δρομολόγια της Celestyal Cruises, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και αφορούν στο 2021 και 2022, παραμένουν αμετάβλητα.

Costa neoRomantica - Κρουαζιερόπλοια - Πάμε Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises είναι βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της.

Costa neoRomantica Cruise Ship | Reviews & Images

Η εταιρεία διαχειρίζεται ήδη δύο κρουαζιερόπλοια, το Celestyal Olympia με δυνατότητα μεταφοράς 1.664 επιβατών και το Celestyal Crystal με δυνατότητα μεταφοράς 1.200 επιβατών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16