search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57
MENU CLOSE

Προκλητικός ξανά ο Γρηγόρης Ψαριανός: Απαράδεκτο ποστάρισμα για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου

17.07.2020 08:06
Προκλητικός ξανά ο Γρηγόρης Ψαριανός: Απαράδεκτο ποστάρισμα για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου - Media

 

Κάθε όριο για ακόμη μια φορά ξεπέρασε ο πρώην βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατικής Αριστεράς, Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Αυτήν την φορά, με νέο του ποστάρσμα στο twitter θέλησε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου και το κατά πόσο σχετίζεται με τον ξυλοδαρμό του από τα ΜΑΤ ένα μήνα πριν.

Παρά το γεγονός οτι η οικογένειά του στέκεται περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι των όσων πέρασε στα χέρια της αστυνομίας, ο Γρηγόρης Ψαριανός χωρίς να υπολογίζει το δράμα που περνάνε οι συγγενείς και οι φίλοι του αποφάσισε να αναπαράγει ένα μήνυμα στο Twitter.

Θέλοντας λοιπόν να αστειευτεί σχετικά με τον χρόνο που μεσολάβησε από τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του Βαγγέλη Μάγγου, ο Γρηγόρης Ψαριανός έγραψε το εξής απαράδεκτο μήνυμα:

«Σχετική ανάρτηση αγνώστου: Πεθανε ο πατερας φιλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:56