search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:18
MENU CLOSE

Ζιντάν: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος καλύτερη από το Champions League»

17.07.2020 09:31
Ζιντάν: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος καλύτερη από το Champions League» - Media

 

Ενα από τα καλύτερα βράδια της ζωής του πέρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος προπονητής οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα χαμόγελα στη Μαδρίτη είναι πολλά. 

«Αυτό που έχουν πετύχει οι παίκτες είναι απίστευτο. Δεν έχω λόγια, είμαι πολύ φορτισμένος. Το Champions League είναι το Champions League, αλλά η κατάκτηση της La Liga με κάνει πιο ευτυχισμένο, γιατί το πρωτάθλημα είναι τα… πάντα. Ήμασταν οι καλύτεροι γιατί συγκεντρώσαμε τους περισσότερους πόντους και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πω. Για μένα είναι μία από τις καλύτερες μέρες μου ως επαγγελματίας» τόνισε ο Ζιζου και αναφερόμενος στην απουσία των φιλάθλων είπε: «Είναι περίεργο για όλους, θα θέλαμε να είμαστε μαζί τους αλλά δεν γίνεται. Ξέρω ότι όλοι πανηγυρίζουν στα σπίτια τους».

Από τη μεριά του ο… σκόρερ Σέρχιο Ράμος αποκάλυψε ότι θα μείνει στη Ρεάλ πολλά χρόνια, ενώ τόνισε ότι ο Ζιντάν ήταν το μυστικό της επιτυχίας! «Ο Ζιντάν ήταν το… κλειδί για την επιτυχία μας, Ο… καπετάνιος του πλοίου και μας οδήγησε σωστά από την αρχή της σεζόν. Πάντα νιώθουμε ότι ο Ζιζού μας προστατεύει, πιστεύει σε εμάς. Είναι ένας μοναδικός προπονητής». Οσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του ο Ράμος είπε: «Θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια, όπως θέλει ο πρόεδρος. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15