search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:35
MENU CLOSE

Συναγερμός: Οι Τούρκοι βγάζουν… στόλο αλιευτικών στο Αιγαίο (Photo)

17.07.2020 18:26
Συναγερμός: Οι Τούρκοι βγάζουν... στόλο αλιευτικών στο Αιγαίο (Photo) - Media
 
Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό και στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς μεγάλος αριθμός τουρκικών αλιευτικών φαίνεται κινείται προς το Λιβυκό πέλαγος μέσω του Αιγαίου.
 
Στον χάρτη (που δημοσιεύει το militaire.gr) ο στόλος περίπου 150 τουρκικών αλιευτικών την ώρα που πλέουν στα Στενά. Προορισμός το Αιγαίο. Όλοι μαζί για ψάρεμα; Μοιάζει με οργανωμένο σχέδιo. Eίναι όμως;
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πηγές του υπ. Ναυτιλίας τις οποίες επικαλέστηκε το δελτίο ειδήσεων του Mega, δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλος αριθμός τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο, καθώς η τουρκική νομοθεσία απαγορεύει την αλίευση στα τουρκικά χωρικά ύδατα από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Ιουλίου.
 
Από το Υπουργείο Άμυνας τονίζεται θα παρακολουθούν τις κινήσεις τους, καθώς ενδέχεται να πρόκειται για μία κίνηση της Άγκυρας προκειμένου να εξετάσει την ταχύτητα αντίδρασης της Αθήνας.
 
Πηγή: news247
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28