search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Κόντρα Μπογδάνου – Δημοσιογράφων: Δεν στηρίζει τον βουλευτή της ΝΔ ο Πέτσας

21.07.2020 05:59
petsasa-4.jpg

 

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, είχε ουσιαστικά παράσχει πολιτική κάλυψη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για την απόφασή του να παραστεί στην αντιπροσφυγική συγκέντρωση των κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας – εκεί που έδωσε το «παρών» και ο νεοναζί Κασιδιάρης. Τότε, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης είχε πει ότι είναι δικαίωμα κάθε βουλευτή να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας όπως κάθε απλός πολίτης.

Ωστόσο, χθες, που ρωτήθηκε για την άγρια κόντρα του Μπογδάνου με τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο -και μάλιστα με πολύ βαριές εκφράσεις- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έκανε το ίδιο. Αντιθέτως, κράτησε σαφείς αποστάσεις από τον βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον τρόπο του δημοσίου διαλόγου του κ. Μπογδάνου με δημοσιογράφους σε κοινωνικά δίκτυα, σε συνέχεια όσων έχουμε δει τις προηγούμενες ημέρες. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ένα δημοσίευμα, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:23