search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Ψάρεψαν» από αυτοκίνητα και μηχανάκια μέχρι κάδους και πατίνια στον Θερμαϊκό (Photos/Videos)

24.07.2020 08:52
Θεσσαλονίκη: «Ψάρεψαν» από αυτοκίνητα και μηχανάκια μέχρι κάδους και πατίνια στον Θερμαϊκό (Photos/Videos) - Media

 

Πατίνια, μηχανάκια, καροτσάκια, ακόμη και κάδο σκουπιδιών βρήκαν δύτες στον βυθό του Θερμαϊκού Κόλπου. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επιχείρηση με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία  με εταιρεία ενοικιάσεως πατινιών, για την απομάκρυνση αντικειμένων που έχουν καταλήξει στον Θερμαϊκό. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο ύψος των Ομίλων, παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

“Πριν από λίγες ημέρες προχωρήσαμε σε δράσεις Καθαρισμού του Σέιχ σου. Σήμερα προχωρήσαμε στον καθαρισμό του Θερμαϊκού. Για για κάποιους δυστυχώς ο Θερμαϊκός έχει τη χρήση σκουπιδότοπου. Πέρα από πατίνια και άλλα επιπλέοντα, στον πυθμένα βρέθηκαν μηχανάκια, καροτσάκια, ποδήλατα.  Καθαρίζουμε και φροντίζουμε τον Θερμαϊκό ώστε να γίνουμε παράδειγμα και να τον προσέχουμε όλοι” σημείωσε στις δηλώσεις του ο κ. Ζέρβας.

Από το πρωί, οι δύτες έχουν ανασύρει από τον βυθό του θερμαϊκού, στη νέα παραλία της πόλης, μηχανάκι και ποδήλατο, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί.

Μέχρι σήμερα, στο σύνολο των επιχειρήσεων που έχει πραγματοποιήσει ο δήμος, έχουν ανασυρθεί συνολικά από το νερό 90 ηλεκτρικά πατίνια και άλλα αντικείμενα.

z 3.jpg

IMG_20200724_091348.jpg

z 2.jpg

Πηγή thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:49