search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Βουλή: Αναμένεται παρέμβαση Μητσοτάκη για ελληνοτουρκικά και οικονομία

29.07.2020 06:28
mitsotakis_12.jpg

 

Πιθανή είναι η παρέμβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης επί του φορολογικού νομοσχεδίου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί και στην τρέχουσα συγκυρία, ιδίως στις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ενώ η ομιλία του – όπως προϊδεάζουν στενοί του συνεργάτες αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γύρω από την ευρύτερη οικονομική επικαιρότητα.

Μετά το μήνυμα Ερντογάν ότι η Άγκυρα αναστέλλει την επιδίωξη της για θαλάσσιες έρευνες, νοτίως του Καστελόριζου, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά και στο φόντο της νέας τουρκικής navtex για σεισμικές έρευνες του Barbaros εντός της Κυπριακής ΑΟΖ αυτή τη φορά, ως μία πρώτη αντίδραση, αλλά και δηλωτικό της επιθυμίας Αθήνας και Λευκωσίας για απόλυτο συντονισμό των δράσεων τους σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να εκληφθεί η τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε χθες το απόγευμα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο Κύπριος ομόλογος του, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, τις τουρκικές ενέργειες και τον διαρκή συντονισμό Ελλάδας καi Κύπρου, σύμφωνα με αναρτήσεις του Νίκου Δένδια και του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51