search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:16
MENU CLOSE

Ανάρτηση με ρατσιστική χροιά από τον Γιάννη Λοβέρδο: «Εξαφάνισε» την Ανίκ του «Χαμόγελου του παιδιού» από φωτογραφία

29.07.2020 09:40
Ανάρτηση με ρατσιστική χροιά από τον Γιάννη Λοβέρδο: «Εξαφάνισε» την Ανίκ του «Χαμόγελου του παιδιού» από φωτογραφία - Media

 

Έντονες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει με ακόμη μια ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος.

Αυτήν την φορά, ο βουλευτής της ΝΔ χρησιμοποίησε μία φωτογραφία που είχε «ανέβει» στη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», στην οποία απεικονιζόταν ο πρόεδρος Νίκος Γιαννόπουλος μαζί με δύο παιδιά του «Χαμόγελου» την Ανίκ και τον Ευέλπιδα Νέστορα που προσκλήθηκαν στο προεδρικό μέγαρο στα πλαίσια της καθιερωμένης δεξίωσης για την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Όμως ο Γιάννης Λοβέρδος «έσβησε» από φωτογραφία την Ανίκ, μια κοπέλα με καταγωγή από το Κογκό, αφήνοντας μόνο τους δυο εικονιζόμενους άνδρες, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Νέστορα και αγνοώντας παντελώς την ύπαρξη της Ανίκ.

«Ο Νέστορας, από το χαμόγελο του παιδιού… Ανθυπολοχαγός πια, της αεροπορίας στρατού…Μετά την αποφοίτησή του από την σχολή Ευελπίδων… Πήγε στο Χαμόγελο, στα εννέα του χρόνια, (2007). Πάλαιψε, διάβασε, υποστηρίχθηκε… Tο ονειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα.. (αντιγράφω από το Twitter)», σχολίασε.

Οπότε λογικό είναι κάποιο να κάνει την σκέψη ότι η παρουσία της Ανίκ, με το σκούρο δέρμα και την αλλότρια καταγωγή, ενδεχομένως να ενόχλησε τον Γιάννη Λοβέρδο.

Μετά το «κράξιμο» που έφαγε, ο Λοβέρδος προχώρησε σε μερική «αναδίπλωση», αναρτώντας την πλήρη φωτογραφία.

Αλλά κάποιο σχόλιο για την όμορφη Ανίκ μην περιμένετε. Είναι μάταιο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10