search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Οικογενειακή συγκέντρωση χωρίς μάσκες και 14 μέλη θετικά – Μια νεκρή, ένας διασωληνωμένος

29.07.2020 18:20
Οικογενειακή συγκέντρωση χωρίς μάσκες και 14 μέλη θετικά - Μια νεκρή, ένας διασωληνωμένος - Media

 

Μια οικογένεια στις ΗΠΑ αποφάσισε τον περασμένο μήνα να συγκεντρωθεί χωρίς μάσκες, με αποτέλεσμα 14 μέλη της να μολυνθούν. Μάλιστα, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Το παραδέχομαι, ψήφισα τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016», έγραψε σε άρθρο του στην Dallas Voice ο οικοδεσπότης της συγκέντρωσης, Γκρίν. Μάλιστα, όπως λέει, έπεσε θύμα των θεωριών συνωμοσίας: «Πίστευα ότι ο ιός ήταν μια απάτη. Πίστευα ότι τα mainstream media και οι Δημοκρατικοί τα χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν πανικό, να συνθλίψουν την οικονομία και να καταστρέψουν τις πιθανότητες επανεκλογής του Τραμπ. Νομίζαμε ότι τα χειρότερα ήταν πίσω μας, επειδή τα πάντα ήταν εύκολα, όλα ξανάνοιγαν και κανένας από εμάς δεν είχε συμπτώματα», έγραψε.

Ο Γκριν μεταφέρθηκε στις 24 Ιουνίου σε νοσοκομείο, μαζί με τον πεθερό του, που έχει διασωληνωθεί και την πεθερά του, που πέθανε από τις επιπλοκές της νόσου στις 2 Ιουλίου, μετέδωσε το NBC.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:40