search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σενάρια για τοπικό lockdown στο Λονδίνο

02.08.2020 07:24
Βρετανία: Ο Τζόνσον μπορεί να μην εκλεγεί το 2024, χωρίς αυτοδυναμία Τόρις - Εργατικοί - Media

 

Tο ενδεχόμενο να «σφραγίσει» την ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου και να επιβάλλει σε όλους τους υψηλού κινδύνου πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους, στη βάση ενός σεναρίου που έχει σχεδιαστεί προκειμένου να αποτρέψει ένα δεύτερο πανεθνικό lockdown εξετάσει ο Μπόρις Τζόνσον. 

Σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της Telegraph πέρα από το τοπικό lockdown του Λονδίνου σε περίπτωση έκρηξης των κρουσμάτων εξετάζεται επίσης η επιβολή πιο αυστηρών μέτρων καραντίνας για όσους καταφθάνουν αεροπορικώς στη Βρετανία, αλλά και η υιοθέτηση ευρύτερων ταξιδιωτικών περιορισμών.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Μπόρις Τζόνσον είχε παρομοιώσει την ιδέα ενός δεύτερου lockdown σε εθνικό επίπεδο με την «πυρηνική αποτροπή»- μία ύστατη λύση δηλαδή.

Η Βρετανία μετράει τους περισσότερους θανάτους από τον Covid-19 στην Ευρώπη και η κυβέρνηση Τζόνσον έχει κατηγορηθεί ότι έλαβε περιοριστικά μέτρα με μεγάλη καθυστέρηση τον Μάρτιο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:11