28/09/2020 14:54:23

Ανατριχιαστικό: Οι τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Φλόιντ καταγεγραμμένες από την κάμερα που έχουν οι αστυνομικοί στη στολή τους (Video)

Ανατριχιαστικό: Οι τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Φλόιντ καταγεγραμμένες από την κάμερα που έχουν οι αστυνομικοί στη στολή τους (Video) - Media

 

Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αστυνομικούς. Το υλικό βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά, και είναι ότι έχει καταγράψει η κάμερα που φορούσε ένας αστυνομικός στη στολή του. 
Αποτυπώνεται ο τρόμος στο πρόσωπο του δολοφονημένου όταν για πρώτη φορά ο ένας από τους αστυνομικούς το προτάσσει το όπλο στο πρόσωπο. Το βίντεο είναι από τις κάμερες των αξιωματικών Thomas Lane και Alex Kueng, οι οποίοι συμμετείχαν στη δολοφονία. 
Ο Φλόιντ πέθανε αφού ο αξιωματικός Derek Chauvin γονάτισε στο λαιμό του για σχεδόν εννέα λεπτά στις 25 Μαΐου, καια δεν τον άφηνε να αναπνεύσει ενώ ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει. Ο Φλόιντ ικέτευε για τη ζωή του και παρακαλούσε να τοπν αφήσουν να αναπνεύσει. 
Μετά τη δολοφονία εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε όλον τον κόσμο ξεχύθηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ότι οι ζωές των μαύρων μετράνε σαν τις ζωές των λευκών. Το υλικό το δημοσίευσε αποκλειστικά στην έντυπη έκδοση της η Daily mail. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.